Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Säkert sommartecken – Mathem börjar leverera ut i Stockholms skärgård

Publicerad: 10 maj 2022, 06:33

För åttonde sommaren i rad levererar Mathem ut i Stockholms skärgård.

Foto: Pressbild

Sommaren är här. För åttonde året i rad levererar Mathem till Stockholms skärgård. Redan nästa vecka börjar e-handlaren ta emot beställningar och veckan efter inleds leveranserna.


Ämnen i artikeln:

Mathem

– Skärgårdsleveranserna är här för att stanna och har blivit ett viktigt signum för Mathem och den ambition vi har att ge våra kunder friheten att leva mer. Vi är väldigt stolta över att fortsätta gå i täten för utvecklingen kring e-handel och kunderbjudanden som förenklar för kunden, säger marknadschef Johan Gertell. 

2015 började Mathem med sina leveranser till Stockholms skärgård. I år är tjänsten tillbaka för åttonde året i rad. 

E-handlaren levererar från Utö utanför Nynäshamn i söder till Lidö ovanför Kapellskär i norr och Sandhamn i öster. Vid beställning behöver kunden bara ange koordinaterna för den plats de vill ha varorna levererade till. 

I år skruvar Mathem på tjänsten genom att erbjuda kortare leveransintervaller än tidigare. Det gör att kunder i större delen av skärgården kan ta emot varor i tre olika tidsspann. 

Förutom mat kan boende beställa varor från Kronans Apotek samt Clas Ohlson, vilka Mathem samarbetar med. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Mathem

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.