Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Postnord inleder test med hämtskåp – placerats utanför matbutiker

Publicerad: 1 oktober 2020, 05:38

Nu inleder Postnord sitt test med paketskåp. 100 boxar har placerats ut runt om i Stockholmsområdet. Bland annat hos Lidl.


Ämnen i artikeln:

Click & collectLidl

– Som ett steg mot att göra vardagsstressen mindre olidlig utökar vi nu möjligheten att kunna handla och hämta paket samtidigt. Genom samarbetet med Postnord hjälper vi våra kunder att spara, inte bara pengar utan också värdefull tid, säger Thomas Brattlöw, fastighetsdirektör på Lidl.

I ett pilotprojekt har Postnord placerat ut 100 paketskåp runt om i Stockholmsområdet.

– Nu är testplaceringarna klara och vi ser stort intresse från många partners. I början kommer vi att koncentrera placeringarna till områden kring Stockholm, för att utvärdera piloten i ett begränsat område, säger Helena Sjöberg, affärsutvecklare med fokus på last mile, hos Postnord.

Förutom Lidl finns paketskåp hos Coop, Ica och i Axfoods butiker.

– Vi på Lidl älskar att testa nya spännande samarbeten och lösningar och vi vet att många av våra kunder kommer uppskatta denna utökade service, säger Thomas Brattlöw.

Daniel Norman

Reporter

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Click & collectLidl

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News