tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Mathem levererar direkt – vill få kunderna att kompletteringshandla online

Publicerad: 17 november 2021, 07:17

Mathem börjar leverera direkt efter beställning, inledningsvis på Södermalm i Stockholm.

Nu ska Mathems kunder kunna beställa mat online – och få den levererad direkt. ”Utvecklingen inom quick commerce är väldigt intressant”, säger vd Johan Lagercrantz. Inledningsvis lanseras tjänsten på Södermalm i Stockholm.

Ämnen i artikeln:

MathemLogistik

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Mathem vill bli ännu snabbare. Nu ska kunderna kunna beställa online för att sedan få matvarorna levererade direkt. 

E-handlaren ser det här som ett komplement till det ordinarie erbjudandet där många väljer att storhandla online. På detta sätt ska kunderna även kunna kompletteringshandlar på ett snabbt och effektiv. 

– Mathem drivs av innovation och vi jobbar hela tiden med att spetsa till vårt kunderbjudande. Utvecklingen inom quick commerce är väldigt intressant, och vi har tittat på olika sätt att utöka vår tjänst med extra snabba leveranser som kan komplettera storhandlingen. Vi vill på det här sättet erbjuda våra kunder ytterligare en dimension av bekvämlighet och frihet att leva mer, säger Johan Lagercrant i en kommentar. 

Inledningsvis lanseras tjänsten på Södermalm i Stockholm. Varorna kommer att levereras från ett e-handelslager som etableras där. Mathem själva väljer att kalla det för en light store. 

Målet är att komma igång i början av 2022. 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev