Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Efter det kraftiga säljlyftet – här blir Coop Värmland först med hemleverans till alla

Publicerad: 18 juni 2021, 06:17

Coop Värmlands vd Anneli Borg Lundgren.

Foto: Simone Syversson

Coop Värmlands försäljning online har ökat med hela 1 600 procent under pandemin. Nu utökas satsningen på hemleveranser genom att det erbjuds till all i Arvika och Eda – oavsett var de bor.

Ämnen i artikeln:

Coop Värmland

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– En stuga i Glaskogen, en bondgård i Klockaregården, en stuga i Skillingmark eller en villa i Arvika spelar ingen roll. Vi kan leverera till samtliga med samma priser på varorna som i Stora Coop och med samma pris på hemsändningen oavsett om du bor på landsbygd eller i stad, säger vd Anneli Borg Lundgren i en kommentar. 

Coop Värmland är den första aktören som erbjuder hemleverans till alla i Arvika och Ed, skriver föreningen i ett pressmeddelande. 

Den ser det som viktigt att kunna serva medlemmarna på landsorten. 

– Pandemin har medfört att även många av våra äldre kunder upptäckt e-handeln. Det är en trend som vi tror kommer att hålla i sig även efter pandemin och därför vill vi erbjuda detta, säger e-handelsansvarig Viggo Rognes. 

E-handeln kommer inte att ersätta den fysiska handeln, slår Anneli Borg Lundgren fast. 

– Coop Värmland är den största enskilda aktör att driva butiker i Arvika och Eda kommuner sett till antalet butiker, och här ser vi ingen förändring. Däremot kan handeln förändras genom att man beställer hem till dörren vissa varor och besöker butiken för speciella delikatesser inför helgen, säger hon.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev