söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Allt fler Ica-butiker inleder samarbete med Foodora – så många har anslutit sig

Publicerad: 19 april 2023, 07:59

Foto: Maggie Soltani

Foodora samarbetar nu med 50 Ica-butiker i Sverige. ”Ännu ett starkt kvitto på att q-handeln är här för att stanna”, säger vd Hans Skruvfors.

Ämnen i artikeln:

Leverantör

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Dagligvarunytt har tidigare berättat om Ica-butiker som inlett samarbete med Foodora kring snabba hemleveranser.

– Att lokala Ica-butiker ansluter sig till oss är ännu ett starkt kvitto på att q-handeln är här för att stanna. Vi är ett bolag som värnar om samarbeten med aktörer som är villiga att tänka nytt och innovativt, säger Hans Skruvfors i en kommentar.

Nu handlar det inte längre om enstaka handlare. Totalt samarbetar Foodora med 50 Ica-butiker från norr till söder och där kunden nu erbjuds hemleverans 30 minuter efter beställning.

Foodora avslöjar dessutom att fler är på väg att ansluta sig.

– Det känns verkligen roligt att leda ett företag som expanderar och samtidigt möter människors behov av snabb leverans. Vi har en solid infrastruktur som vi snabbt kan applicera i hela Sverige. Snabba hemleveranser är vi bäst på säger Hans Skruvfors.

Här är orterna där Ica och Foodora samarbetar

Trollhättan, Borlänge, Malmö, Gävle, Huddinge, Stockholm, Växjö, Karlstad, Norrviken, Östersund, Trångsund, Bromma, Luleå, Helsingborg, Köping, Göteborg, Västerås, Jönköping, Uppsala, Norrköping, Lidköping, Enköping, Alingsås, Linköping, Falkenberg, Visby, Ängelholm, Värnamo, Piteå och Hudiksvall.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev