Innovation
Experterna: Därför är utslagning och värderingsslakt en sund fas för foodtech
Publicerad: 14 mars 2023, 13:40
Pär Warnström på Novax och Daniel Skavén Ruben på Stockeld Dreamery. Foto: Press / Johanna Erjonsalo
Uppskruvade värderingar och överflöd av riskkapital är ett minne blott för innovativa matbolag, och många har slagits ut senaste året. Utvecklingen är mer sund än oroande, tycker Pär Warnström på Novax och Daniel Skavén Ruben på Stockeld Dreamery.
Den inledande hajpen kring Stockeld Dreamery fick Pär Warnström på Novax att rygga tillbaka. Och strategichef Daniel Skavén Ruben erkänner att start up-bolaget tog på sig en för stor kostnadskostym
Vill du läsa vidare?
Starta din prenumeration.
Första 30 dagarna utan kostnad
Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.