måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Innovation

Experterna: Därför är utslagning och värderingsslakt en sund fas för foodtech

Publicerad: 14 mars 2023, 13:40

Pär Warnström på Novax och Daniel Skavén Ruben på Stockeld Dreamery. Foto: Press / Johanna Erjonsalo

Uppskruvade värderingar och överflöd av riskkapital är ett minne blott för innovativa matbolag, och många har slagits ut senaste året. Utvecklingen är mer sund än oroande, tycker Pär Warnström på Novax och Daniel Skavén Ruben på Stockeld Dreamery.


Monika Nilsson Lysell

monika.nilsson@bonniernews.se


Den inledande hajpen kring Stockeld Dreamery fick Pär Warnström på Novax att rygga tillbaka. Och strategichef Daniel Skavén Ruben erkänner att start up-bolaget tog på sig en för stor kostnadskostym

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Tidning direkt i brevlådan, 39 nr per år
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i svensk och utländsk dagligvaruhandel.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev