Få hela storyn
Starta din prenumeration
Hållbarhet
Publicerad: 26 november 2021, 13:01
Henrik Höglind, som ansvarar för det manuella köttet på Ica Kvantum Liljeholmen i Stockholm, ser till att disken är välfylld med kött från svenska gårdar med hållbar produktion.
Foto: Pressbild
Ica Kvantum Liljeholmen i Stockholm har en av Sveriges mest prisbelönta köttavdelningar, med stort fokus på god djurhållning, hållbarhet och kvalitet. ”Det är bättre att kunderna handlar en mindre mängd men väljer med omsorg”, säger Jesper Annell, marknadsansvarig i butiken.
Ämnen i artikeln:
Ica KvantumAtt WWF:s köttguide påverkar utbud och efterfrågan i butiken kan Jesper Annell skriva under på.
Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.
Ämnen i artikeln:
Ica Kvantum