Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

Här handlar kunderna kött med omsorg: ”En hjärtefråga”

Publicerad: 26 november 2021, 13:01

Henrik Höglind, som ansvarar för det manuella köttet på Ica Kvantum Liljeholmen i Stockholm, ser till att disken är välfylld med kött från svenska gårdar med hållbar produktion.

Foto: Pressbild

Ica Kvantum Liljeholmen i Stockholm har en av Sveriges mest prisbelönta köttavdelningar, med stort fokus på god djurhållning, hållbarhet och kvalitet. ”Det är bättre att kunderna handlar en mindre mängd men väljer med omsorg”, säger Jesper Annell, marknadsansvarig i butiken.


Ämnen i artikeln:

Ica Kvantum

Att WWF:s köttguide påverkar utbud och efterfrågan i butiken kan Jesper Annell skriva under på.

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Tidning direkt i brevlådan, 39 nr per år
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i svensk och utländsk dagligvaruhandel.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Ica Kvantum

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev