söndag2 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

E-handel

Superlyft för e-handeln – efter Coop Värmlands satsning: ”Går bättre för varje vecka”

Publicerad: 13 juli 2022, 09:10

Coop Värmlands e-handel på uppsving även efter pandemin.

Coop Värmland satsade tidigare i år på att alla i Värmland skulle kunna få mat levererade hem till dörren. Nu kan man konstatera att e-handeln har fördubblats sedan förra året. ”Vi trodde det skulle gå sämre efter pandemin, men det har dubblats sen förra året”, säger Andreas Knutsson, onlineansvarig på Coop Värmland till Nya Kristinehamns-posten.

Ämnen i artikeln:

HemleveransCoopCoop Värmland

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Under pandemin tvingades många butiker lägga om sin försäljning till e-handel. Den trenden ser inte ut att ha avstannat i Värmland.

– Vi trodde inte att det skulle vara kvar. Vi trodde det skulle bli ett dropp när pandemin var slut och alla kunde gå till butiker som vanligt igen. Istället går e-handeln bättre för varje vecka och det är en jättekul utveckling, säger Andreas Knutsson till Nya Kristinehamns-posten.

Tidigare i år gjorde Coop Värmland en satsning på e-handeln, och nu kan alla bosatta i Värmland, både i stad och på landsbygd, få maten levererad hem till dörren.

– Det erbjudandet ska finnas. Det ska vara enkelt och bekvämt för alla.

– Det sparar ju tid. Vi ser att många e-handlar på kvällen. Kanske är det efter att barnen gått och lagt sig. Då är det bara att ta upp telefonen och handla i lugn och ro, säger Andreas Knutsson.

 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev