Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

E-handel

Mathem ökade mer än index: ”Nu fortsätter tillväxtresan”

Publicerad: 17 mars 2021, 08:36

Mathem hade en tillväxt i februari som var högre än brasnchindex.

Foto: Susan Berzelius

E-handelsföretaget Mathem rivstartade 2021 med en fortsatt kraftig säljökning. I februari var tillväxten 92 procent, sju procentenheter bättre än branschindex.


Ämnen i artikeln:

MathemDagligvaruindex

E-handelsförsäljningen med hemleverans landade i februari på 84,7 procent enligt Dagligvaruindex. Den renodlade e-handelsaktören Mathem noterade samma månad en ökning på 92 procent.

– Vi har verkligen rivstartat 2021 med en fortsatt ökning större än index och är nu rejält fokuserade på att fortsätta vår tillväxtresa även under resten av året. Mycket spännande kommer att lanseras under våren, bland annat vårt samarbete med Kronans Apotek, säger Johan Lagercrantz, CEO på Mathem. 

Mathem blickar nu framåt med stort fokus på ”ökad kundnöjdhet och kvalitet samt fortsatt produktutveckling och tillväxt”. 

– Med de viktiga erfarenheter som 2020 har gett oss ligger fokus nu på att fortsätta utveckla vår tjänst och vårt erbjudande för att även efter pandemin kunna leverera den bekvämlighet och kvalitet som våra kunder efterfrågar, säger Johan Lagercrantz.

Susan Berzelius

redaktionen@dagligvarunytt.se

Ämnen i artikeln:

MathemDagligvaruindex

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev