Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

E-handel

Mathem går till sjöss igen – och startar snart samarbetet med Kronans Apotek

Publicerad: 21 april 2021, 08:29

Snart startar Mathems samarbete med Kronans Apotek, med leveranser både med bil och båt.


Det är säsongsstart för Mathems leveranser till kunder i Stockholms skärgård. Under sommaren utökas också sortimentet via samarbetet med Kronans Apotek.


Den 30 april startar Mathem för sjunde året i rad leveranser direkt till bryggan och båten i Stockholms skärgård. 

Nytt för i år är det kommande samarbetet mellan Mathem och Kronans Apotek, som gör det möjligt att även få hem apoteksvaror via matleveransen i sommar. 

Denna tjänst planeras att införas under juni.

– Mathem tecknade ett samarbetsavtal med Kronans Apotek i december förra året. Detta kommer snart att komma igång och göra det möjligt att komplettera med apoteksvaror i leveranser både med bil och båt, säger Lotta Olofsson, kommunikationschef hos Mathem.

Även Mathems utbud av Clas Ohlson-produkter går att beställa och få levererat i skärgården. Vid bokning av leverans anger kunden sina koordinater dit de vill få leveranser via båtarna, som är utrustade med kylskåp och frysboxar.

– Vi kan fortsätta vidareutveckla vår samhällsviktiga tjänst genom att erbjuda hemleverans av apoteksvaror genom vårt kommande samarbete med Kronans Apotek, säger Johan Gertell, chief business development officer på Mathem.

 

 

Kalle Östgren

Reporter

kalle.ostgren@bbm.bonnier.se

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News