Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

E-handel

Mat.se expanderar – levererar nyårsmeny till stockholmarna

Publicerad: 1 december 2020, 09:01

Mat.se tar nästa steg i sitt pilotprojekt med restaurangmat och startar en ny sajt där kunder kan beställa hem nyårssupén från restauranger.
”Det finns en efterfrågan på att få färdiglagad restaurangmat levererad till dörren”, säger Ludvig Anderberg, verksamhetschef på Mat.se.


Pilotprojekt Restaurangmat har pågått i fyra veckor. Mat.se:s kunder kan nu lägga till och få restauranglagade måltider hemlevererade i samband med sin veckohandling.

Och intresset för tjänsten har varit stort enligt Mat.se.

– Som en utökning av den framgångsrika tjänsten beslutar vi därför att även erbjuda våra kunder hemleverans av en riktigt god restauranglagad nyårsmeny i år, säger Ludvig Anderberg, verksamhetschef på Mat.se, i ett pressmeddelande.

I en tillfällig onlinebutik presenteras fem menyer som kunder kan beställa från och med denna vecka och fram till den 18 december. Den 30 december, dagen innan nyårsafton, kommer nyårsmaten att levereras hem till kunderna.

Hittills har Mat.se bara levererat restaurangmat i Göteborg, men ambitionen är att introducera Restaurangmat i Stockholm 2021, och då involvera lokala Stockholmskrogar. Nyårsmenyn kommer nu att erbjudas även i Stockholm och blir således ett första test på Stockholmsmarknaden.

Andreas Heneborn

Reporter

andreas.heneborn@bonniernews.se

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.