onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

E-handel

Linas Matkasse svidar om – ny logga och fler rätter i kassen: ”Stora förändringar”

Publicerad: 14 mars 2022, 13:44

Linas Matkasses nya logotyp. Foto: Pressbild

Linas Matkasse uppdaterar sin logotyp och stärker sitt receptutbud. ”De senaste åren har vi gjort stora förändringar i vår produktmodell”, säger marknadschefen Frida Bredin.

Ämnen i artikeln:

Linas matkasse

Isidor Beslic

isidor.beslic@bonniernews.se


Det framgår av ett pressmeddelande på måndagen. 

– Linas Matkasse har ändå sedan starten 2008 haft som syfte att göra det enklare för svenska familjer att äta sund och god mat och att hjälpa fler att lyckas samlas kring middagsbordet i en hektisk vardag. De senaste åren har vi gjort stora förändringar i vår produktmodell och idag kan våra kunder skräddarsy sina matkassar genom att välja rätter själva från ett brett utbud som nu blir ännu större. Den utvecklingen av vårt erbjudande behöver även återspeglas i vår visuella profil, säger Frida Bredin, marknadschef på Linas Matkasse, i en kommentar. 

LÄS OCKSÅ: Stor lista: Här växer dagligvaruhandeln snabbast – kommun för kommun 

Den nya logotypen har tagits fram av vaurmärkesbyrån Grow och hämtar inspiration ”från köket med mönster från traditionella kökstextilier och smakrika färger inspirerade av färska råvaror”, skriver bolaget i pressmeddelandet. 

Antalet rätter som kunderna nu kan välja mellan kommer att breddas från dagens 50 till 80 varje vecka, uppger bolaget vidare, och hävdar att det gör receptutbudet till ”det bredaste inom matkassekategorin”. 

Detta utökade sortiment inkluderar bland annat fler snabba rätter, veganrätter och laktos-och glutenfritt.

LÄS OCKSÅ: Willys triumf – fortsatte växa och hade flest kunder 2021: ”Sett att det går åt det här hållet” 

- Vi är väldigt förväntansfulla inför den här lanseringen. Både det uppdaterade utseendet och det utökade sortimentet kommer att hjälpa oss att fortsätta bygga vår position kring valfrihet, kvalitet och inspiration och förhoppningsvis få fler familjer att lyckas samlas kring middagsbordet vilket vi tror är en väg till ett bättre, godare liv. Forskning har också visat på många och betydelsefulla fördelar av inte bara att äta bra utan även att spendera den tiden tillsammans, säger Frida Bredin.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev