Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag14.06.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

E-handel

Kronans Apotek börjar leverera med Foodora: ”Fler vägar”

Publicerad: 15 december 2020, 08:06

Foto: Kronans Apotek, Foodora

Kronans Apotek fortsätter utveckla sina leveranser med ännu ett samarbete - denna gång med hemleveransföretaget Foodora. ”Vi tar viktiga steg i att utveckla digitala kanaler till kunderna”, kommenterar Anders Torell, vd på Kronans Apotek i ett pressmeddelande.


Förra veckan gick Kronans Apotek ut med ett nytt samarbete med den nätbaserade matbutiken Mathem. Det nya samarbetsavtalet gör det möjligt för kunderna att beställa receptbelagda läkemedel och andra apoteksvaror från Kronans Apotek via Mathem och få leveransen direkt hem till dörren tillsammans med matbeställningen.

Läs mer: Mathem och Kronans Apotek i samarbetsavtal - första i sitt slag 

Nu kommer Kronans Apotek med nästa samarbete – denna gång med hemleveransföretaget Foodora.

– Genom samarbetet med Foodora, och vårt nyligen annonserade samarbete med MatHem, så tar vi nu några viktiga steg i att utveckla digitala kanaler till kunderna. Det ger oss fler vägar att förenkla vardagen för både nya och befintliga kunder”, säger Anders Torell, vd på Kronans Apotek.

 

Andreas Heneborn

Reporter

andreas.heneborn@bonniernews.se

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.