måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

E-handel

Foodoras nya grepp – kunden ska kunna beställa hembesök av läkare: ”Viktigare än någonsin”

Publicerad: 31 augusti 2022, 11:40

Foto: Pressbild

Q-handelsbolaget Foodora gör satsningar för sin vision om att kunna leverera allt under dygnets alla timmar. Via Foodora Services ska kunderna kunna boka allt från rekond av bil till hembesök av läkare via appen. ”Vågar utmana och satsa”.

Ämnen i artikeln:

Hemleverans

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Nu har Q-handelsjätten Foodora avslöjat sin nästa satsning. Från och med i dag kommer bolaget att börja erbjuda hushållsnära tjänster via appen.

Det handlar om tjänster som hemstädning och rekond av bilen. Inom en snar framtid kommer kunderna också att kunna boka hembesök via det rosa bolagets app.

– Vi har en stor handelsplats för digital handel och att vi nu går in och även erbjuder en ny typ av tjänster är ett naturligt steg. Vi har styrka och mod att våga testa nytt och jag är väldigt stolt över att leda ett bolag som vågar utmana och satsa nytt oavsett omvärldsläge. Det är viktigare än någonsin att agera, testa och implementera, säger Hans Skruvfors, koncernchef för Foodora, i en kommentar.

Foodora menar också att man redan har infrastrukturen på plats och att möjligheterna att bredda affären således är oändliga.

Satsningen går i linje med bolagets vision om att kunna leverera alla typer av varor och tjänster under dygnets alla timmar i hela landet. 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev