lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

E-handel

E-handlaren tar restaurangsatsning till Stockholm: ”Vill göra det enklare”

Publicerad: 11 november 2021, 07:29

Mat.se bäörjar leverera restaurangmat i Stockholm.

Foto: Pontus Edman

För ett år sedan började Mat.se leverera restaurangmat hem till kunderna i Göteborg. Nu tas tjänsten till Stockholm också.

Ämnen i artikeln:

Mat.se

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Vi vill göra det ännu enklare för våra kunder att handla bra mat på nätet med hjälp av nya måltidslösningar. Vi är därför otroligt glada att äntligen kunna erbjuda stockholmarna välsmakande rätter från våra fyra första restaurangpartners i Stockholm, säger verksamhetschef Ludvig Anderberg. 

Det var i november förra året som mat.se lanserade tjänsten Restaurangmat i Göteborg. Den möjliggör för kunden att lägga till färdiglagad mat från utvalda restauranger i sin matkasse. 

Mat.se skriver i ett pressmeddelande att erbjudandet har uppskattats av Göteborgarna. 

Initialt samarbetar e-handlaren med Urban Deli, Shanti, Deli Di Luca och Fred’s Food truck i Stockholm. 

– Vi är glada och stolta över vårt påbörjade samarbete med Mat.se där vi nu genom Restaurangmatserbjudandet får möjlighet att låta fler ta del av våra rätter på hemmaplan. För oss på Urban Deli är det viktigt att ge våra kunder ett enklare, godare och lyckligare matliv och det här är ett smart sätt att få ta del av restaurangmat hemma, säger Dan Jacobsson, vd för Urban Deli. 

Ludvig Anderberg säger i pressmeddelandet att ambitionen är att tjänsten ska växa. 

– Vi söker ständigt efter nya partners som vill delta i Restaurangmat i både Stockholm och Göteborg, och vi ser fram emot att se hur erbjudandet mottages. 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev