Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

E-handel

Coop Värmland expanderar e-handeln - ytterligare fyra kommuner får tjänsten

Publicerad: 2 november 2021, 11:22

Björn Zandén, Expressbudet och Viggo Rognes, ansvarig för Coop Värmlands e-handel.

Foto: Coop Värmland

Coop Värmland utökar sin e-handel. I början av 2022 kommer Coops kunder i Kristinehamn, Degerfors, Storfors och Karlskoga att erbjudas att handla online.

Ämnen i artikeln:

Coop Värmland

SB


I dag erbjuder Coop Värmland e-handel i åtta av länets 16 kommuner men den kraftigt ökande efterfrågan på tjänsten har nu fått föreningen att gasa satsningen och man räknar med att hela länet kommer att ha tillgång till e-handel under det första halvåret 2022.

– Restriktionerna under Coronapandemin innebar att marknaden för e-handeln ökade något alldeles enormt, säger Coop Värmlands vd Anneli Borg Lundgren.  Efter att restriktionerna har släppts fortsätter efterfrågan så vi kan absolut se att pandemin har förändrat köpmönstret för många värmlänningar.

– E-handeln växer fort och därför måste vi stå rustade för att möta den ökande efterfrågan, säger Viggo Rognes som är ansvarig för affärsområdet e-handel inom Coop Värmland.

– Den senaste tidens framgång för just vår tjänst kan delvis förklaras med en öppen och transparent prissättning på själva varan och tillhörande tjänster.

Sedan en tid tillbaka har Coop Värmland tecknat avtal med Expressbudet som är ett regionalt åkeri. 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev