tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

E-handel

Amazon lanserar Prime i Sverige: ”Kan ta nästa steg i vårt kunderbjudande”

Publicerad: 21 september 2021, 11:19

Amazon Prime lanseras i Sverige.

Från och med i dag kan svenska kunder registrera sig för Amazon Prime. ”Med lanseringen av Amazon Prime, som innehåller det bästa vad gäller shopping och erbjudanden samt underhållning från Amazon, kan vi ta nästa steg i vårt kunderbjudande”, säger Gulfem Toygar, landschef för Amazon i Sverige.

Ämnen i artikeln:

Amazon

JF


I dag lanserar Amazon sin premiumtjänst Amazon Prime i Sverige. 

– Det har gått nästan ett år sedan vi lanserade Amazon i Sverige och vi är väldigt glada över mottagandet av våra svenska kunder, säger Gulfem Toygar, landschef för Amazon i Sverige, i en kommentar. 

Tjänsten innebär bland annat snabb och gratis leverans och tillgång till Amazons utbud av filmer och serier. 

– Med lanseringen av Amazon Prime, som innehåller det bästa vad gäller shopping och erbjudanden samt underhållning från Amazon, kan vi ta nästa steg i vårt kunderbjudande. 

Bolagets premiumtjänst har över 200 miljoner medlemmar i 22 olika länder. Från och med i dag kan även svenska kunder registrera sig. 

– Vi är oerhört glada över att svenska kunder nu kan sälla sig till de redan 200 miljoner medlemmar världen över som redan tar del av fördelarna med Prime. Med lanseringen av Amazon Prime vill vi förenkla livet för svenska kunder, säger Jamil Ghani, vice vd för Amazon Prime. 

 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev