Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Nu finns Dagligvarunytt på nätet – så kommer du i gång

Publicerad: 23 september 2020, 07:55


Nu har Dagligvarunytt lanserat sin nya sajt. Här kommer de senaste dagligvarunyheterna publiceras i realtid och finnas tillgängliga dygnet runt.
– Äntligen är vi uppe! säger Pontus Edman, tf chefredaktör på Dagligvarunytt.


Klicka här för att komma igång

I och med att Icanyheter blev Dagligvarunytt fick tidningen också en egen sajt. 

Nu har den lanserats och börjat fyllas på med alltifrån kartläggningar till butiksreportage och snabba nyheter. 

– Äntligen är vi uppe! Det känns extremt skönt efter att ha jobbat hårt för att kunna lansera sajten på rekordtid – ungefär en månad. Nu känns det bra att vara igång, säger Pontus Edman som är tf chefredaktör på Dagligvarunytt. 

På sajten, som kommer vara ett snabbt komplement till tidningen, kommer snabba nyheter varvas med så gott som allt material från den tryckta tidningen. En del material blir unikt för sajten där snabba nyheter kan byggas och kommentarer kring något dagsaktuellt kan publiceras i realtid. 

– Nu kan vi bli ledande även digitalt. Och att man kan göra allt delbart på nätet är en stor fördel, inte minst när det gäller butiksreportage som kan fungera som inspiration för andra i branschen, säger Pontus Edman. 

Ungefär hälften av material är öppet för alla, medan man måste vara prenumerant för att få tillgång till allt. 

– Vi vill ha med hela spännvidden av nyheter och erbjuda alla läsare en del av detta. Men för att stärka vårt eget varumärke och för att få affären att gå ihop behöver vi även betalande prenumeranter, säger Pontus Edman. 

 

Så här gör du för att få tillgång till sajten

Redan prenumerant?

Som prenumerant på Dagligvarunytt har du tillgång till allt innehåll på vår nya sajt. För att komma i gång och läsa behöver du aktivera ditt digitala konto. 

 

Det gör du enkelt via på vår webb:

Efter att du fyllt i formuläret med e-postadress och kundnumret, som finns på baksidan av papperstidningen, verifieras dina uppgifter i våra system. Detta kan ta upp till 24 timmar.
Därefter får du instruktioner om hur du kommer i gång.

 

Ny läsare?

Just nu kan du som ännu inte är prenumerant läsa en månad gratis, därefter löper prenumerationen på årsbasis, om den inte sägs upp under gratismånaden.

 

I samband med lanseringen av vår nya sajt får du dessutom 20 % rabatt första året. Här startar du enkelt din nya prenumeration: 

 

Ellen Larsson (Föräldraledig)

Reporter

ellen.larsson@bonniernews.se

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News