fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsliv

Glimja köper Happy Green: ”Oerhört glada över förvärvet”

Publicerad: 7 augusti 2023, 11:23

”Därför är vi oerhört glada över förvärvet av Happy Green som gör att vi växer och kan nå ut till fler individer” säger Mikael Boström, vd på Glimja.

Foto: Pressbilder

I dag står det klart att e(ko)-handlaren köper upp det Bonnier News-ägda Happy Green. ”Vi växer och kan nå ut till fler”, säger Mikael Boström, vd på Glimja.


JB


E-handlaren Glimja är ett handelsbolag med fokus på bland annat livsmedel och kosttillskott, med huvudkontor i Stockholm och har närvaro i Norden och Spanien.

– Vi brinner för att hjälpa människor, djur och planet att må bra genom inspiration, kunskap och produkter som förenklar en hälsosam och hållbar livsstil. Därför är vi oerhört glada över förvärvet av Happy Green som gör att vi växer och kan nå ut till fler individer, säger Mikael Boström, vd på Glimja.

E-handelsbolaget Happy Green grundades av Bonnier News för sex år sedan och fokuserar på försäljning av hälsoprodukter. Men har sedan starten haft det tufft med lönsamheten.

Stina Morlin, affärsområdeschef Bonnier News Logistics & Production är glad över Happy Green nu blir en del av Glimja.

Foto: Per Mikaelsson

– Jag är mycket glad över att vi kan göra den här affären. Genom att bli en del av Glimja-familjen kommer Happy Greens fina produkter att få det sammanhang och ägarfokus de behöver. Jag vill också passa på att tacka Happy Greens avgående vd Torulf Rosvall för hans fina insatser, säger Stina Morlin, affärsområdeschef Bonnier News Logistics & Production.

Det planerade förvärvet innebär att Glimja tar över hela Happy Greens verksamhet den 15 augusti 2023. Happy Greens medarbetare kommer också, genom övergången, att erbjudas följa med till Glimja.

LÄS ÄVEN: Saltå kvarn går mot strömmen med sin kampanj om högre pris

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev