Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

VD till Odlarlaget

Odlarlaget, Helsingborg

Ansök nu

Passion för svenskodlat! Vi söker en VD till Odlarlaget i Helsingborg.

Odlarlaget är en odlarförening som erbjuder ett brett sortiment av svenska grönsaker. Vi är väldigt stolta över vår verksamhet, våra produkter och våra odlingar. Vi finns i Helsingborg där vi hanterar en stor del av sortimentet som sedan levereras till våra kunder runt om i Sverige. Sortimentet utgörs främst av växthusodlad gurka, tomat, örter och sallad. Vi tror på att med snabbhet, kund i fokus och rätt sortiment kan vi erbjuda den bästa upplevelsen för nya och återkommande kunder och i den här rollen blir du en viktig del i den ambitionen!

Vi söker en lösningsorienterad, strukturerad och lagspelande ledare till rollen som VD. För att möta föreningens högt ställda ambition tror vi att du har förmågan att växla mellan att vara operativ och strategisk samt har erfarenhet av ledarskap, produktion och försäljning.

Förmågan att utveckla och bygga värdekedjor är en nyckel för vår framgång. Du är trygg i din ledarroll och vi är övertygade om att ditt driv resulterar i en framåtlutad och motiverande atmosfär bland våra medarbetare, och odlare. Vi ser även att du har kunskap om kvalitetssäkring och förmåga att utveckla verksamheten och skapa relationer och affärer med såväl nya som befintliga samarbetspartners.

I rollen som VD ingår följande:
• Driva och utveckla försäljning av våra svenska grönsaker.
• Driva och utveckla strategiska samarbeten.
• Drift och personalansvar för verksamheten, säljavdelning och den dagliga auktionen.
• Strategiskt ansvar i utvecklingen av våra funktioner.

Om dig
Vi söker dig med förmåga att skapa goda relationer, inspirera medarbetarna och trivs i att leda verksamheten med en tydlig riktning. Du har erfarenhet som resultatansvarig ledare på företagsledningsnivå, och samtidigt ett öga för detaljer när det kommer till sortiment, kvalitet och marknadsföring.

Branscherfarenhet från livsmedel och/eller dagligvaruhandel är viktigt för oss. Du ser det stora perspektivet när det kommer till utveckling och kan omsätta det i operationellt arbete. För att lyckas i rollen behöver du gilla att jobba i högt tempo. Du kommer rapportera till vår styrelse och vara i ett nära samarbete med vår ordförande

Skickas till: rekrytering@odlarlaget.se

eller

Odlarlaget
Att. Rudqvist
Knut Påls väg 13A
256 69 Helsingborg

Frågor hänvisas till: Styrelseordförande Mats Rudqvist, Tfn 070-796 41 05

Urval kommer att ske löpande, vilket innebär att tillsättningen av rollen kan ske innan annonsens slutdatum.

Om oss
Svenska Odlarlaget ekonomisk förening är Sveriges största leverantörer av svenska växthusodlade grönsaker med 15-talet anställda och vars medlemmar/ägare utgörs av ett 80-tal odlare från hela Sverige. Odlarlaget är en av EU en godkänd producentorganisation inom frukt- och grönt kategorin.

Vi strävar efter samarbeten, trygghet och effektivitet för kunder, medarbetare och ägare genom att sälja, marknadsföra och distribuera ett sortiment i huvudsak växthusodlade svenska grönsaker till hela den svenska marknaden.

Odlarlagets omsättning uppgår till drygt 500 miljoner kronor per år.

www.odlarlaget.se

Publicerad 2021-08-24

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News