lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Key Account Manager för dagligvaruhandeln

Pharma Way AB, Stockholm

Ansök nu

Key Account Manager för dagligvaruhandeln sökes till ett expansivt företag inom hälsa, sport och skönhet .

Om oss
Pharma Way AB är ett företag som utvecklar, säljer och marknadsför unika hälsoprodukter inom Hälsa, Sport och Skönhet. Produkterna är pionjärer inom området curcumin/gurkmeja drycker och har utvecklat vattenlöslig curcumin till goda drycker.

Bolaget har som mål att utveckla marknadsledande varumärken i Sverige och på en internationell marknad inom drycker baserade på curcumin/gurkmeja.

Bolaget söker nu en Key Account Manager för etablering av sina unika produkter på dagligvaruhandeln och som kommer att ansvara för kontakterna med butiker och in försäljning och boka DEMO för vårt Demobolag.

Rollbeskrivning
Du ansvarar för distriktets försäljning och affärsutveckling. I dina arbetsuppgifter ingår att bearbeta livsmedelsbutiker, bygga och utveckla långsiktiga relationer med ansvariga inom kategorierna hälsa och skönhet samt kolonial.

Din profil
- Du har erfarenhet från dagligvaruhandeln, antingen från butiksledet eller så är du redan idag en etablerad fältsäljare.
-Du har goda erfarenheter av ny kunds bearbetning, och ett extra plus om du redan har ett brett kontaktnät och erfarenhet av tidigare liknande arbete.
- Du har datorvana och behärskar Officeprogrammen samt är lättlärd gällande nya program.
- Du har god planering och struktur i arbetet.
- Du har ett stort engagemang, drivkraft och ett starkt intresse av att utveckla både affären och dig själv.
- Du är resultat- och lösningsorienterad och har en vilja att lyckas tillsammans med andra.
- Du är en flexibel och utåtriktad person som har lätt för att skapa och bibehålla goda
relationer.
- Du har bil och B-körkort. Pharma Way AB erbjuder ett utvecklande och spännande arbete i ett företag med stora ambitioner och en stark framtidstro.
- Lika viktigt som ditt CV är dina personliga egenskaper.
- Vi lägger stor vikt vid din personlighet, allt för att du ska trivas i ett litet sammansatt team där vi tillsammans arbetar mot högt ställda mål.
- Du kommer att få arbeta under eget ansvar men ha stöd från ledningen och dina arbetskollegor, du förväntas att bidra med nya idéer och har starkt fokus på att lyckas i affärer.
-Du kommer att vara en viktig del i vårt företag och ha en viktig roll för vårt gemensamma mål; att tillsammans bygga ett marknadsledande internationellt företag.

Det finns stora personliga utvecklingsmöjligheter i ett bolag där insatserna av eget arbete har en direkt koppling till bolagets kommande framgångar.

Bolaget samarbetar idag med ett flertal kända idrottsprofiler, vilket innebär att du deltar på event och mässor tillsammans med dina kollegor regelbundet.

Är detta intressant? Vi tar gärna emot din ansökan via mail. Bifoga CV, personligt brev med foto till info@pharma-way.com så återkopplar vi inom kort.

Publicerad 2023-04-28

Ansök nu