måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Färskvaruchef

ICA Kvantum, Sjöbo

Ansök nu

Färskvaruchef sökes till ICA Kvantum Sjöbo!

Om butiken
ICA Kvantum Sjöbo är centralt beläget i Skåne, i Sjöbos centrum med goda kommunikationer både med bil och med kollektivtrafik. I anslutning till butiken finns en stor parkering. Butiken är stor och luftig med goda ytor och har ca 50 anställda. Butiken har många stamkunder från närområdet men har även många besökare som är på språng. Butiken omsätter ca 225 Mkr.

Om tjänsten
Som färskvaruchef på ICA Kvantum Sjöbo har du det övergripande ansvaret för färskvaruavdelningen vilket innefattar manuell delikatessdisk och förpackade färskvaror.

Du ansvarar för att de dagliga arbetsuppgifterna som tillhör avdelningen utförs på ett korrekt sätt samt att avdelningen håller en god standard. Dessutom arbetar du tillsammans med ditt team på färskvaruavdelningen och fungerar som en stöttepelare och coach till dina medarbetare. Som färskvaruchef ingår du i butikens ledningsgrupp och ansvarar för att färskvaruavdelningen arbetar utifrån de ekonomiska mål som butiksledningen sätter.


Om dig
Vi söker dig som har goda ledarskapserfarenheter och är trygg i den rollen. Du ska kunna leda och fördela arbetet i din arbetsgrupp samt upprätthålla god kommunikation. Dessutom är det viktigt att du är en lyhörd och engagerad ledare i arbetsgruppen.

Du ska kunna arbeta med problemlösning och vara driven att utveckla dig själv och din avdelning framåt. Du behöver kunna arbeta i högt tempo och vara i god fysisk form.

Vi söker dig som har egenskaper av att arbeta effektivt och organiserat!

Krav för tjänsten
• Erfarenhet av ledarskapsroll
• Erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik
• Erfarenhet av arbete inom färskvaror, en eller fler av följande områden: Delikatess, ost, kallskänk, kött, fisk.

Meriterande för tjänsten
• Kunskap i AoB och StoreOffice (Min butik)
• Erfarenhet av arbete på ICA-butik
• Erfarenhet av egenkontroll

Om anställningen
Tjänstens omfattning är heltid 100% och arbetstiderna är förlagda på vardagar och varannan lördag. Tidigast starttid är 06:00 och senaste sluttid 18:00.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Önskat startdatum: 1 juni 2023.

Välkommen med din ansökan!

Om Bemannica
Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Bemannica AB. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica på
bemannica.se och följ oss på Facebook för de senaste nyheterna!

Publicerad 2023-03-17

Ansök nu