Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag25.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Driftledare till kolonial

ICA Maxi, Göteborg

Ansök nu

26 år av tillväxt. Vi är Göteborgs första Ica Maxi och bland de största i landet.
Nu söker vi vår sista pusselbit i ledningsgruppen, vår nya Driftledare för avdelning Kolonial.

Vi söker dig som
Är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för service, människor och resultat. Om du - som vi, älskar tempot och driften i butik kommer du stormtrivas hos oss. Du har tidigare ledarerfarenhet och vet att det är i handeln du hör hemma och vill utvecklas inom.

Som person är du effektiv och får saker att hända. Du har ett coachande förhållningssätt där du på ett enkelt och engagerat vis får med dig andra framåt. Som ledare är du ansvarsfull, kommunikativ och visar vägen genom goda exempel, du vågar delegera, ge feedback och följa upp arbetet för din personal.

Om rollen
Som Driftledare ingår du i ledningsgrupp som tillsammans arbetar för att utveckla och driva en av Sveriges bästa Maxibutiker framåt. Inom ditt ansvarsområde leder du arbetet effektivt framåt, där du skapar och förankra rutiner i det dagliga arbetet som gör att avdelningen drivs på bästa möjliga vis.

Uppgiften att bygga ett vinnande lag och avdelning ligger på ditt bord, där ingår allt från inköp, försäljning, rekrytering, schemaläggning, kompetensutveckling och svåra samtal. I din vardag kommer du att ha många kontaktytor med kunder, leverantörer och personal. Samtidigt axlar du rollen som förebild för andra i driften där du med gott omdöme tar ansvar och ger service i världsklass ut mot kund och personal.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete i en stimulerande miljö. Hos oss har du möjlighet till att utveckla ditt ledarskap samtidigt som du bidrar till butikens framgång. Våra mål och visioner är tydliga och vi på Maxi ICA Stormarknad Göteborg sätter stor stolthet i det vi gör, - att förenkla vardagen för våra kunder och oss själva.

Villkor
· Yrkestitel: Driftledare
· Start: Tillträde enl. överenskommelse.
· Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas i 6 månader.
· Lönevillkor:
· Arbetstid: 38,25h/veckan. Arbete var fjärde helg ingår.

Butiken är öppen mellan 06.00-23.00 och vi startar igång klockan 05.00 på morgonen, därav är körkort och tillgång till bil en fördel. Tycker du att detta låter intressant och är beredd att satsa fullt ut tillsammans med oss – tveka inte, ta chansen!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad 2021-02-12

Ansök nu