Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Butikschef - Stora Coop Bergvik

Stora Coop Bergvik, Karlstad

Ansök nu

Drömmer du om att få leda och utveckla en butik med fokus på försäljning och lönsamhet? Som butikschef på Stora Coop Bergvik kommer du att göra just det genom motiverade medarbetare, lönsamma affärer och inte minst det goda mötet som är den gröna tråden i hela ditt arbete!

Om tjänsten
Vi vill att våra kunder ska mötas av bra priser, matglädje och ett bra personligt bemötande i alla våra butiker och som butikschef på Stora Coop Bergvik förväntas du leverera just detta.

Stora Coop Bergvik står inför en förändringsresa och vi söker dig som vill axla rollen som butikschef och driva resan framåt. Som butikschef har du det strategiska och operativa ansvaret för butiken vilket innebär att leda och utveckla hela butiken med fokus på försäljning och lönsamhet. Det mest centrala i rollen är att leda och coacha medarbetarna till en effektiv vardagsdrift, du når dina mål genom dina medarbetares prestationer. Genom ditt ledarskap skapar du såväl inspiration som arbetsglädje och förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sina roller och att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden.

Om dig
Vi söker dig som är en trygg, tydlig och närvarande ledare med förmågan att engagera och motivera dina medarbetare. Genom kommunikation, kravställande och inspiration får du med dig hela arbetsgruppen mot de gemensamma målen.

Du är en tävlingsmänniska som drivs av affärer och utveckling. Vi ser att du har erfarenhet av att driva förändringsarbeten med goda resultat i butik samt att du har flera års erfarenhet som ledare.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Gustavsson (Testhuset) på 070 291 78 83 eller Bengt Libäck (Testhuset) på 070 594 72 77. Har du frågor om tjänsten och vill komma i kontakt med Coop Värmland är du välkommen att kontakta Regionchef Ulf Holmgren på 010-410 81 09.

Vi ser fram emot din ansökan senast 23 augusti.

Publicerad 2021-07-02

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News