tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontakta oss

Dagligvarunytt har levererat branschnyheter till butiker och beslutsfattare inom dagligvaruhandeln i över 50 år. Sedan 2020 är vi en del av Bonnier News.

Dagligvarunytt ger dig det senaste från branschen – i flera olika kanaler. Förutom vår papperstidning, dagligvaruhandelns ledande branschtidning som utkommer med 39 nummer varje år, har vi en sajt och ett dagligt nyhetsbrev.

Tidningen grundades 1968 under namnet Icanyheter och var i början en interntidning hos Ica, därav namnet. Men efter ett par decennier blev Icanyheter en branschtidning som genom oberoende journalistik bevakar hela dagligvaruhandeln. I september 2020, 52 år efter varumärkets födelse, bytte vi namn till Dagligvarunytt. Målet är att leverera samma initierade och djupa journalistik om en spännande bransch i snabb rörelse. Redaktionens medarbetare har en samlad branschkunskap på över 100 år och vårt mål är att vår journalistik ska hjälpa dig att fatta bättre beslut i ditt arbete – varje dag.

Prenumerationsärenden och övriga supportfrågor

Besök vår hjälpsida för att få svar på frågor gällande prenumeration, konto och annat. Kontakta oss via telefon för snabbast svar. Ange ditt kund- eller fakturanummer när du kontaktar oss för smidigare hantering.

Vid behov av större antal prenumerationer kontakta oss via formuläret för licenslösningar.

Feedback som rör våra digitala plattformar

Åsikter och feedback som rör våra digitala plattformar skickas till utvecklingsteamet: feedback@dagligvarunytt.se. Notera att utvecklingsteamet inte kan svara på feedback som rör redaktionellt innehåll.

Redaktionella frågor


Redaktion

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

070-576 15 29

fredrik.svedjetun@bonniernews.se

Monika Nilsson Lysell

Reporter

072-386 96 09

monika.nilsson@bonniernews.se


Sälj

AK

Anna-mari Klaavuniemi

Key Account Manager

47 70 169 30 79

anna-mari@adviser.se

EL

Eva Linder

Account manager

46 76 677 05 38

eva@adviser.se

JP


Karriär


Konferens


Akademi

Magnus Norrman

Affärsområdeschef Utbildning

070-729 37 21

magnus.norrman@bbm.bonnier.se

Erik Jespersen

Projektkoordinator Dagligvarunytt Akademi

070-426 05 35

erik.jespersen@bbm.bonnier.se

Ellen Nordgren

Projektledare Dagligvarunytt Akademi

073-558 66 55

ellen.nordgren@bbm.bonnier.se


Grupprenumerationer

SR

Sofia Rehn

Kundansvarig företagsprenumerationer

070 - 003 35 28

sofia.rehn@bonniernews.se


Tipsa oss!

Skicka gärna dina nyhetstips till oss. Observera att du får vara helt anonym och att källskydd tillämpas. Rätten att vara anonym är reglerad i svensk grundlag.

Om du vill får du dock gärna lämna din e-postadress så att vi kan kontakta dig. Din e-postadress är konfidentiell och kommer enbart att användas för eventuell kommunikation mellan dig och Dagligvarunytt.