lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Säkerhet

Porrfilmssekvens i Ica-butik blev viral: ”Händelsen i sig är ju inget att skoja om”

Publicerad: 11 november 2022, 13:03

OBS! Genrebild som inte föreställer den aktuella butiken. Foto: Pressbild

En skärm på Ica Maxi i Ängelholm visade porr – i stället för tårtor. Händelsen som har polisanmälts av butiken har blivit en riktig snackis på sociala medier. ”Jag har fått ta emot rätt många samtal”, säger butikschefen Andreas Damréus.

Ämnen i artikeln:

Ica SverigeIca Maxi

Ellen Larsson

ellen.larsson@bonniernews.se


En kund på Ica Maxi i Ängelholm fick se en sekvens ur en porrfilm på skärmen som skulle visa upp bageriets sortiment av tårtor. Till Aftonbladet säger kunden, som valt att vara anonym, att hon valde att filma sekvensen för att ingen annars skulle tro henne. 

– Jag trodde inte det var sant vad mina ögon skådade, jag blev så chockad, säger hon till tidningen. 

Eftersom det var kvällstid och lite personal i butiken blev butikschefen Andreas Damréus  uppmärksammad på det inträffade först när Aftonbladet ringde. Efter en snabb koll på butikens övervakningsfilmer stod det klart att några mixtrat med skärmarna. 

På övervakningsfilmen syns det också att det bara var de två som mixtrat och den filmande kunden som märkte av det som inträffade, berättar Andreas Damréus  för Dagligvarunytt i dag. 

– Jag har fått ta emot rätt många samtal i dag, från andra medier alltså. Från våra kunder har jag däremot bara fått ett par humoristiska kommentarer, säger Andreas Damréus. 

Skärmen som tillhör bageriet, som hyr in sig i Ica Maxis lokaler, släcktes ner direkt och händelsen har polisanmälts. Där kunde historien tagit slut om inte Aftonbladets artikel blivit till – och så viral – med hundratals kommentarer på tidningens Facebook-sida. 

– Händelsen i sig är ju inget att skoja om. Men de flesta som har läst artikeln har nog fått sig ett gott skratt, vilket kommentarerna tyder på, säger Andreas Damréus.

Butikschefen på Ica Maxi i Ängeholm vill dock ge sina branschkollegor ett råd: 

– Kunden behöver ju ta på displayen för att leta i sortimentet, men det är inte superavancerat att då ta sig ut på nätet med den här typen av touch-skärm som är rätt vanliga i vår bransch. Så kanske bör man försvåra det på något sätt, säger Andreas Damréus och lägger till: 

– Fler kan ju ha få idéer på grund av att artikeln blivit så spridd, säger han.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev