Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Säkerhet

Järvsö-handlaren: ”Butiken ska byggas upp igen så snart det är möjligt”

Publicerad: 29 oktober 2020, 10:14

Efter branden i Järvsö som totalförstörde ortens Ica-butik pågår nu diskussioner om en eventuell uppbyggnad. Handlaren Magnus Hedin är övertygad om att det blir en ny butik. ”Så fort det bara är möjligt”


Ämnen i artikeln:

Ica SupermarketIca Gruppen

Järvsös enda livsmedelsbutik brann ner till grunden förra fredagen. Nu undrar såväl lokalbor som personal om – och i så fall när – butiken ska byggas upp igen.

Enligt uppgift till tidningen Ljusdals-Posten är handlaren Magnus Hedins mål uppbyggnad. 

– Jag är fast övertygad om att butiken ska byggas upp igen så fort det bara är möjligt, skriver han i ett mejlsvar till tidningen.

Magnus Hedin har under den senaste veckan fokuserat på att prata med oroliga medarbetare och de kunder som just nu helt saknar en livsmedelsbutik på orten.

– Mitt fokus de senaste dagarna har varit att ta hand om min personal, prata med kunder och hitta lösningar på den akuta situation vi befinner oss i just nu och underlätta för de boende i Järvsö att kunna handla mat även i framtiden.

Som Dagligvarunytt rapporterat om tidigare förs en dialog mellan butiksägaren i Järvsö och Ica centralt. Men än har inget formellt beslut om butikens framtid fattats.

LÄS MER: Efter branden: Oklart vad som händer med den totalförstörda butiken i Järvsö 

Ellen Larsson (Föräldraledig)

Reporter

ellen.larsson@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Ica SupermarketIca Gruppen

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News