måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Ombyggnad

Nytt kundvarv och ny kassalinje när Coop Väst satsar på butiken i Aneby

Publicerad: 28 november 2022, 13:29

OBS! Genrebild som inte föreställer den aktuella butiken. Foto: Pressbild

Konsumentföreningen Coop Väst har satsat på butiken i Aneby. Nu är den omgjorda butiken nyinvigd med nytt kundvarv – och en modern kassalinje. ”Perfekt för dem som vill snabbt vidare”, säger nya butikschefen Åsa Karlsson till Tranås tidning.

Ämnen i artikeln:

Coop Väst

Ellen Larsson

ellen.larsson@bonniernews.se


Ombyggnationerna och renoveringen av Coop-butiken i Aneby är klar och butiken firade med en stor återinvigning i fredags. 

– Det här hade aldrig gått utan min fantastiska personal. Jag vill också tacka projektledningen och biträdande butikchef Alexandra Westrin. Det är som att komma in i en ny butik, säger Åsa Karlsson, som nyligen tillträdde rollen som butikschef, till Tranås tidning. 

LÄS OCKSÅ: Folk och jobb: Handlaren byter butik och för Ica Sveriges förra vd väntar nya styrelseuppdrag 

En del utrustning är utbytt i butiken och kundvarvet är omgjort och inleds numera med frukt- och gröntavdelningen. Dessutom är kassalinjen förnyad.

– Vi har infört självscanning som ett alternativ när man betalar. En del kunder vill ju prata en stund i kassan men det finns ju också de som snabbt vill vidare och då är detta perfekt för dem, säger Åsa Karlsson till lokaltidningen. 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev