torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Ombyggnad

Mer energieffektiv drift efter Kvantum-butikens förvandling

Publicerad: 17 maj 2023, 12:10

Butiken på bilden har inget med butiken i artikeln att göra.

Foto: Press

Efter ett par månaders ombyggnadskaos möts kunderna på Ica Kvantum i Tranemo nu av en luftigare butik och ett delvis förnyat sortiment. "Vi har fått mycket positiva kommentarer”, säger Kristoffer Bynander till lokaltidningen.


Ellen Larsson

ellen.larsson@bonniernews.se


Ica Kvantum i Tranemo har satsat på butiken genom en större omgörning. Butiken har bland annat bytt ut kylar, frysar och belysning för att skapa en mer energieffektiv butik.

– Vi har gjort butiken modernare och mer miljövänlig, luftigare och med bredare gångar, säger butikschef Peter Hallén till Svenljunga och Tranemo tidning.

Butiken har dessutom förnyat kassalinjen, bytt ut en del av butiksinredningen och breddat sortimentet när det gäller färskvaror som kött, ost och delikatesser. Butiken har varit öppen under omgörningen som pågått under mars och april, men kunderna har varit förstående för det byggkaos som rått stundtals, enligt butikschefen.

– Det har funnits en stor förståelse för ombyggnaden hos våra kunder. Nu känns det som om de flesta börjar hitta här och vi har fått mycket positiva kommentarer om att det blivit rymligt och fint, säger Kristoffer Bynander till lokaltidningen.

Butikens har samma yta som tidigare, men man disponerar ytan på ett mer smartare sätt. Under förra veckan firade butiken att omgörningen var klar genom olika erbjudanden.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev