Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ombyggnad

Här är nyheterna när Hemköp nyöppnar efter storsatsningen: ”Fått många glada tillrop”

Publicerad: 11 oktober 2022, 05:46

”Oavsett vad man gillar för mat så är det viktigt för oss att kunna erbjuda ett sortiment som passar alla, oavsett storlek på plånbok”, säger Linda Gunnarsson, butikschef.

Foto: Pressbild

Efter nästan sju månader i tillfälliga lokaler är datum för nyinvigning klart, och Hemköp går nu ut med detaljerna om den totalrenoverade butiken i växande Mörby centrum. ”Hemköp är en av våra viktigaste hyresgäster”, säger Håkan Larsson på Skandia fastigheter.

Ämnen i artikeln:

Hemköp

Monika Nilsson Lysell

monika.nilsson@bonniernews.se


Sedan den sista mars har Hemköp Mörby centrum huserat i provisoriska lokaler medan butiken genomgått en total ombyggnation. Den 19 oktober, något senare än man tidigare kommunicerat, nyinvigs Hemköp. Butiken har fått en större fiskdisk, en större avdelning för frukt- och grönt, och ett kallkök. En maskin för färskpressad juice, en brödskivare och en kaffemaskin är andra nyheter. 

– Vi har fått många glada tillrop från våra kunder under ombyggnationen och nu ser vi fram emot nyinvigningen och att välkomna både nya och gamla kunder till butiken. Vi kommer att bereda plats först kön till vår uppskattade stammiskund Björn när vi klipper bandet, säger Linda Gunnarsson, butikschef, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Icas kontring mot Hemköp – växlar upp: ”Målbilden är en av Sveriges bästa matbutiker” 

Hemköp är en del av Mörby centrum, som fastighetsägaren Skandia fastigheter byggt om och till de senaste åren. 

– Vi är glada att Hemköp gör en sådan jättesatsning i Mörby centrum, där vi sedan 2018 genomför en upprustning och utbyggnad. Hemköp är en av våra viktigaste hyresgäster och butiken kommer stärka vår roll som Danderyds naturliga vardagscentrum, säger Håkan Larsson, centrumchef.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev