onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Ombyggnad

En av Hemköps största uppdateringar i år: ”Det märks att kunderna uppskattar det vi gör”

Publicerad: 29 november 2022, 08:36

Emil Kvarnström, butikschef för Hemköp i Skillingaryd. Foto: Pressbild

På torsdag nyinvigs Hemköp i Skillingaryd efter en omfattande modernisering. ”Ett av de större projekten”, säger vd Simone Margulies.

Ämnen i artikeln:

Hemköp

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


LÄS OCKSÅ: Eskalerande priskris ger historiskt stort tapp i butik: ”Alla är förlorare”

Under hösten har Hemköp i Skillingaryd genomgått en omfattande modernisering. Kundvarvet har gjorts om, ytskick renoverats och en stor del av inredningen har bytts ut. 

Syftet har varit att skapa en mer inspirerande butik samtidigt som Hemköp vill göra köpupplevelsen smidigare för kunderna. 

– Det har flyttats om en hel del i butiken under ombyggnationen, men trots detta har vi fått oerhört positiv respons från kunderna. Det märks att kunderna uppskattar det vi gör, säger butikschef Emil Kvarnström i en kommentar. 

Nya inslag i butiken är snabbkassor och självskanning. Hemköp Skillingaryd kommer också att erbjuda e-handel via click and collect. 

Energieffektiviseringar har genomförts där all belysning nu är utbytt mot LED och ett stort antal av frysarna har bytts ut. 

Hemköp Skillingaryd kan dessutom stoltsera med ortens största pantmaskin som placerats utanför butiken, där kunden kan tömma hela påsar direkt i den. 

– Under året har vi genomfört ett antal moderniseringar inom Hemköp, av både större och mindre omfattning, Hemköp i Skillingaryd är att av de större projekten och det känns roligt att Emil Kvarnström nu kommer kunna välkomna sina kunder till en fräschare och mer kundvänlig butik, säger Simone Marguliesi en kommentar. 

Butiken nyinvigs nu på torsdag, 1 december. 

LÄS OCKSÅ: Tidigare Maxi-handlaren om bytet till Hemköp: ”Lite rakare vägar” 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev