Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ombyggnad

Coop Nords mångmiljonsatsningar i Skellefteå – på torsdag nyinvigs två butiker

Publicerad: 5 april 2022, 12:04

Personalen vid Stora Coop Anderstorp laddar för nyinvigning på torsdag.

Foto: Pressbild

Dubbla nypremiärer väntar för Coop Nord i Skellefteå nu på torsdag. Både Stora Coop Anderstorp och Coop Erikslid har byggts om.

Ämnen i artikeln:

Coop Nord

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– I takt med att Skellefteå växer så ökar även behovet av en handel som anpassar sig efter staden och kundunderlaget. Genom upprustning av Stora Coop Anderstorp och Coop Erikslid ger vi våra medlemmar och kunder de allra bästa förutsättningarna för en enklare vardag samtidigt som butikerna blir ett bra komplement till vår nya stormarknad Stora Coop Norrböle som invigs senare i år, säger vd Henrik Skyttberg i en kommentar. 

Totalt har Coop Nord investerat 9,5 miljoner kronor i att bygga om och modernisera Stora Coop Anderstorp. Butiken har bland annat fått nya mer miljövänliga kylar och frysar i mejeriet. Huvudgången har breddats för att skapa en luftigare miljö och öka framkomligheten. Antalet snabbkassor har utökats. 

8,8 miljoner kronor har investerats i att modernisera Coop Erikslid.

Foto: Pressbild

8,8 miljoner kronor har satsats för att modernisera Coop Erikslid. Även här satsar Coop Nord på mer miljövänliga kylar och frysar. Den växande e-handeln har fått mer utrymme och gångarna i butiken har breddats. 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev