Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag28.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Etablering

OLW öppnar butik med fokus på snacks i Filipstad: ”En dröm”

Publicerad: 15 Januari 2021, 07:29

Foto: OLW

Ett paradis för den snackssugne. Så kan man kanske beskriva den kommande snacksbutiken som OLW snart öppnar i sin hemstad Filipstad. ”Vi har alltid drömt om att få öppna en egen snacksbutik” säger Frida Axelsson, affärsutvecklare på OLW.


I det gamla Leko-huset i Filipstad öppnar OLW en snacksbutik den 23 januari. 

– Vi på OLW har alltid drömt om att få öppna en egen snacksbutik. Vi kommer från hjärtat av Värmland där vi producerat våra älskade snacks sedan 1967 så att vi valt att placera butiken i just Filipstad känns både självklart och kul, säger Frida Axelsson.

OLW:s snacksbutik är tänkt att locka till sig både värmlänningar och snacksälskare som har vägarna förbi. 

Utöver försäljning av OLW:s snacks kommer besökarna att kunna ta del av allt från Cheez doodles historia till hur chips produceras i OLW:s fabrik. Förhoppningen är att ett besök blir till en upplevelse och att snacksbutiken ska leva vidare i generationer framöver. Inredningsmässigt har OLW valt att behålla den lantliga, tidsenliga känslan som huset har. Dessutom har element från OLW:s produkter inkorporerats i interiören och exempelvis väggarna pryds av en Cheez doodles-tapet. 

Under januari passar OLW på att även lansera fyra nya sorters snacks.

Susan Berzelius

Utrikesredaktör, reporter

susan.berzelius@bonniernews.se

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.