Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Lifvs växlar upp – med större butiker och click & collect

Publicerad: 14 december 2020, 13:34

Foto: Lifvs

Lifvs satsar på större butiker – och börjar med click & collect. ”Vi är mycket glada och stolta över vår nya generation av butiker”, säger grundaren Daniel Lundh.


Ämnen i artikeln:

Lifvs

På lördag öppnar Lifvs en butik i Hummelsta utanför Enköping, den första med den obemannade kedjans nya koncept. 

Själva kallar de satsningen för den andra generationens butik. Det är framför allt två saker som sticker ut i konceptet:

Storleken: Butiken är 54 kvadratmeter stor, vilket skapar plats för fler varor och ett bredare sortiment. Kundvarvet blir också mer naturligt vilket gör att kunderna får en bättre överblick. Dessutom skapas bättre lagringsmöjligheter, bland annat genom ett separat kylrum.

Click & collect: Butiken har hämtskåp längs ena långsidan. I samband med att butiken i Hummelsta öppnar kommer möjligheten att lägga en beställning i Lifvsappen bli tillgänglig. 

– Vi är mycket glada och stolta över vår nya generation av butik. På bara några månader har vi gått från idé att integrera hämtskåp i en större mobil butik, till att byggt flera butiker av denna generation som kommer att rullas ut i Sverige under vintern”, säger Daniel Lundh.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Lifvs

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev