Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Lidl tvingas hålla butiken stängd efter takproblem – oklart hur länge

Publicerad: 3 december 2021, 10:48

Lidl håller butiken på Fäladsvägen i Kristianstad stängd på grund av takproblem.

Lidl tvingas hålla butiken på Fäladsgatan i Kristianstad stängd på grund av problem med taket. ”I nuläget kan vi inte ge något exakt datum på när den öppnar igen”, säger fastighetschefen Petra Wahlström. Då butiken ändå är stängd för reparation väljer kedjan samtidigt att tidigarelägga moderniseringen av den.


Ämnen i artikeln:

Lidl

Taket på Lidls butik på Fäladsgatan är i behov av reparation efter en läcka. Vid en inspektion i förra veckan stängdes butiken då läckan var mer omfattande än vad man först trott. 

– I nuläget kan vi inte ge något exakt datum på när butiken öppnar igen. Vår förhoppning är att vi ska kunna öppna så snart som möjligt, säger Petra Wahlström, fastighetschef för Lild i Malmö, i en kommentar. 

Parallellt med att taket repareras väljer Lidl att tidigarelägga en planerad modernisering av butiken. 

– Genom att samordna renoveringen av taket med moderniseringen så slipper vi stänga butiken ytterligare en gång under de kommande månaderna. När vi öppnar igen kommer kunderna mötas av en upprustad och mer inbjudande och modern butik, säger Petra Wahlström. 

Under perioden som butiken är stängd hänvisas kunderna till Lidls andra butik i Kristianstad, den i 

Daniel Norman

Reporter

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Lidl

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.