Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Investeringarna fortsätter: Coop i Boden nyinvigs efter mångmiljonsatsning

Publicerad: 2 juni 2021, 12:28

Bild 1/2  Under hela veckan firar medarbetare och kunder nyinvigningen av Stora Coop i Boden.

Foto: Patrik Ohman

Med en investering på drygt tolv miljoner kronor nyinvigs Stora Coop I Boden denna vecka. ”Vi ska vinna kampen om kunderna i på orten” säger vd Peter Fjällborg, Coop Norrbotten.


Ämnen i artikeln:

Coop Norrbotten

I förvandlingen ingår en stor investering för att göra ett så grönt avtryck som möjligt. Därför har stormarknaden fått ny belysning och alla gamla kyldiskar är utbytta.

– Nu har vi bredare primärgångar i butiken, nya frukt- och gröntbord, fler snabbkassor och en öppnare Shop Express-zon. Vi har också gjort om kaféet, säger stormarknadschef Jeanette Karlsson.

Coop Norrbotten satsar stort just nu. På tre orter bygger man helt nytt: Gällivare, Kiruna och Luleå, butiker som invigs 2022 eller 2023.

Totalt investerar föreningen drygt 400 miljoner kronor i nya och redan etablerade butiker.

På grund av pandemin blir det ingen invigning knuten till ett speciellt datum.

– Det känns jättetråkigt att inte kunna slå på stora trumman och ha ett jippo där vi bjuder på tårta och välkomnar alla våra kunder till butiken. Men vi kör i stället en invigningsvecka med fina erbjudanden, så att vi kan sprida ut besöken i butiken, säger Jeanette Karlsson.

Susan Berzelius

Utrikesredaktör, reporter

susan.berzelius@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Coop Norrbotten

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News