Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Här öppnar Snabbgross Club nästa butik: ”En stor och intressant marknad”

Publicerad: 16 februari 2021, 08:52

Snabbgross Club och marknadschef Per Engström och vd Eva Pettersson växer med en andra butik – i Södertälje.

Foto: Susan Berzelius

Snabbgross Club i Danderyd har lockat drygt 5 000 medlemmar. Nu satsar företaget på ytterligare en butik – i Södertälje. ”Vi är övertygade om att vi fyller en lucka på marknaden”, säger vd Eva Pettersson.


Ämnen i artikeln:

Axfood

Dagligvarunytt har i flera artiklar uppmärksammat Axfood-ägda Snabbgross satsning på medlemsbaserade butikskonceptet Club på Enebyängens handelsplats i Danderyds kommun norr om Stockholm.

Nästa butik etableras efter sommaren.

– Det känns fantastiskt kul att expandera. Södertälje är en stor stad och en intressant marknad för Snabbgross Club. Vi är övertygade om att vi fyller en lucka på Södertäljes dagligvarumarknad samtidigt som vi kan erbjuda restauranger, kaféer och företagskunder att handla högkvalitativa råvaror till riktigt bra priser, säger Eva Pettersson om satsningen på den 3 000 kvadratmeter stora butiken på Weda handelsplats

Snabbgross Club har sedan öppningen på Enebyängen 26 november rekryterat drygt 5 000 medlemmar och riktar bland annat på den stora familjen som vill fylla på förrådet med större förpackningar till alla måltidstillfällen.

Medlemskapet är en förutsättning för att få handla i butiken och kostar 299 kronor per år men alla nya kunder erbjuds ett gratis prova-på-medlemskap på tre månader.

Konceptet har hämtat inspiration från den internationella modellen Warehouse Clubs.

 

Thomas Ohlén

Reporter

thomas.ohlen@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Axfood

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev