Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Etablering

Här öppnar lågpriskedjan nästa butik: ”Efterlängtade bland de boende”

Publicerad: 16 november 2020, 11:41

Fredrik Jakobsson är vd för Superspar och var tidigare vd för Eurocash.

Foto: Lars Welin

Den nystartade lågpriskedjan Superspar öppnar sin andra butik den 25 november. Platsen blir Hässle torg i Borås. ”Det ser vi fram emot”, säger vd Fredrik Jakobsson.


Den nya lågpriskedjan Superspar har tidigare meddelat att de kommer öppna i Borås. Nu står det klart att butiken öppnar 25 november och kommer ligga vid Hässle torg i stadsdelen Hässleholmen.

Det rapporterar Borås Tidning.

– Det känns som om vi är efterlängtade bland de boende, säger Fredrik Jakobsson, Superspars vd och ägare, till Borås Tidning.

I lokalerna låg tidigare en Netto-butik men de har stått tomma sedan i somras. Fredrik Jacobsson var tidigare vd för Eurocash, innan kedjan köptes upp av Axfood, och känner väl till lågprismarknaden.

Läs mer: Lågprisveteran etablerar ny kedja: ”Billiga - det är vår hisspitch” 

– Men det viktigaste är att de som bor på Hässleholmen får en matbutik så att de slipper åka någon annanstans när de ska handla, sgäer Fredrik Jakobsson till Borås Tidning.

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.