Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Här öppnar Axfood sin andra medlemsbaserade matbutik: ”Stark tillväxt”

Publicerad: 25 augusti 2021, 05:38

Nu öppnar Axfood den andra butiken enligt konceptet Snabbgross Club.

Axfood tar nya konceptet Snabbgross Club till Södertälje. I morgon öppnar en butik i Reda. ”En stor stad med stark tillväxt”, säger butikschefen Susanne Hagberg.


Ämnen i artikeln:

Axfood

LÄS MER: Axfood lanserar nytt koncept - premiär i dag

I slutet av förra året öppnade Axfood den medlemsbaserade matbutiken Snabbgross Club i Danderyd i norra Stockholm. Konceptet riktar sig såväl till restaurang- som privatkunder. Närmare 9 000 personer har tecknat medlemskap.

I morgon öppnar butik nummer två när konceptet tas till Södertälje.

– Södertälje är en stor stad med stark tillväxt och en marknad där vi tidigare inte funnits. Vår ambition är att tillgodose stadens restauranger, caféer och företagskunder med ett brett sortiment till låga priser, vassa kampanjer och unika medlemskampanjer, samtidigt som vi ger Södertäljeborna en helt ny typ av mataffär att handla ifrån, säger Susanne Hagberg i en kommentar.

Butiken ligger i Weda i Södertälje och har en yta av 2 600 kvadratmeter. Etableringen har genererat 20 nya arbetstillfällen.

LÄS MER: Här öppnar Snabbgross Club nästa butik: ”En stor och intressant marknad” 

Daniel Norman

Reporter

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Axfood

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News