Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Här kraftsamlar Lidl för fortsatt expansion – i dag invigdes det nya huvudkontoret

Publicerad: 12 april 2021, 09:27

I dag invigde Lidl sitt nya huvudkontor i Sverige.

Lidl har flyttat in i sitt nya huvudkontor i Barkarbystaden i Järfälla utanför Stockholm. ”Vi ser fram emot att få samla hela vår centrala organisation i en och samma byggnad”, säger Sverigechefen Johan Augustsson.


Ämnen i artikeln:

Lidl

Tidigare i dag invigde Johan Augustsson Lidls nya huvudkontor i Barkarbystaden. 

På en yta av 15 000 kvadratmeter kommer Lidl att samla drygt 400 av sina 5 000 anställda i Sverige. Det finns plats att växa på, framöver kan 600 personer komma att arbeta där. 

– Vi är otroligt glada över att äntligen få börja arbeta på vårt nya huvudkontor, specialanpassat efter våra behov. Förra året öppnade vi vår 200e butik i Sverige och det här är ytterligare en viktig milstolpe för vår expansion och för att stärka vår position i Sverige. Vi ser fram emot att få samla hela vår centrala organisation i en och samma byggnad eftersom vi tidigare varit utspridda över flera platser och kontor. Nu längtar jag efter att vi framöver kommer ha möjlighet att ses på plats på det nya kontoret, säger Johan Augustsson i en kommentar. 

Mitt emot huvudkontoret ligger en Lidl-butik som öppnades i slutet av 2020. Den ska användas som en testmiljö för att utveckla verksamheten. 

Daniel Norman

Reporter

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Lidl

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News