torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Här flyttar Willys – nyöppning väntar 2025

Publicerad: 18 augusti 2023, 07:14

Heinz Möller ser den nya butiken som en del i att bevara handeln i Bro, mellan Stockholm och Enköping.

Foto: Pressbild

Axfoods lågpriskedja Willys flyttar från sitt nuvarande läge intill E18 i Bro till den nya handelsplatsen Bro Handel. ”Mer handel stannar kvar på orten”, säger etableringschefen Heinz Möller på Willys.

Ämnen i artikeln:

Willys

JB


Den nuvarande Willys-butiken, från 2004, flyttar våren 2025 in i nya och enligt dem mer ändamålsenliga lokaler på den kommande 17 000 kvadratmeter stora handelsplatsen Bro Handel. Själva butiken planeras bli cirka 3 600 kvadratmeter.

Willys har i dag redan en stor kundkrets i Bro och har sett en stor tillväxt av kunder de senaste åren, men möjligheterna att utveckla den nuvarande lokalen har varit begränsad.

Etableringschefen Heinz Möller ser fram emot flytten som kommer kunna erbjuda möjligheten att utveckla butiken i rätt riktning.

– Vi har en trogen kundkrets i Bro och med det nya läget och helt nya, moderna lokaler får vi nu väldigt bra förutsättningar för att erbjuda invånarna i Bro med omnejd en fin och modern matbutik. Det blir ett positivt inslag i och med att mer handel stannar kvar på orten. I tider med stigande priser är Willys erbjudande med ett brett sortiment och låga priser mer relevant än någonsin, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

LÄS ÄVEN: Missnöjet pyr inom Axfood – handlare kritiserar ledningen: ”Prioriterar sina egna butiker”

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev