måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Här flyttar Apoteket in hos Coop: ”Skapar ett stort mervärde för våra medlemmar”

Publicerad: 6 december 2022, 12:03

OBS! Skylten är inte hämtad från den aktuella butiken.

Foto: Daniel Norman

Coop i Robertsfors får Apoteket som granne. ”Vi är glada över att få välkomna en så stark aktör”, säger Lars Carlstedt, fastighetschef för Coop Nord.

Ämnen i artikeln:

Coop Nord

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Apoteket blir granne med Coop i Robertsfors. Kedjan tar över de lokaler där Swedbank tidigare höll till. Förutom Coop finns även Systembolaget i fastigheten. 

– Vi är glada över att få välkomna en så stark aktör som Apoteket som ny granne i Robertsfors. Etablering av Apoteket tillsammans med Systembolaget och Coop Robertsfors skapar ett stort mervärde för våra medlemmar och kunder, säger Lars Carlstedt i en kommentar. 

Arbetet med att bygga om den tidigare banklokalen till ett apotek inleds i februari. Målet är att arbetet ska stå klart till sommaren. 

Coop Nord investerar drygt tre miljoner kronor för att anpassa lokalen efter apotekets behov. 

– Flytten av vårt apotek i Robertsfors ger oss ett utmärkt nytt läge och en möjlighet att erbjuda ännu bättre service till våra kunder. Det blir nytt och fräscht i direkt anslutning till både Coop och Systembolaget, med bra tillgång till parkeringsplats, säger Fredrik Berglund, regionchef för Apoteket, i en kommentar. 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev