Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Här ersätts butiken med ett nybygge: ”Väldigt roligt”

Publicerad: 16 juni 2021, 12:08

Ica Nära Ankaret i Träslövsläge i Halland ska ersättas med en ny butik.

Foto: Ica Nära

I Träslövsläge, söder om Varberg, ska en ny Ica Nära-butik ersätta den nuvarande. Öppningen är planerad till våren 2022. ”Väldigt roligt” säger Ica-handlare Mikael Nilsson i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Ica Nära

Fiskesamhället Träslövsläge ligger vid kusten, söder om Varberg. Varbergs kommun har omfattande utbyggnadsplaner för bland annat bostäder på orten. Ica Nära-butiken kommer att utgöra den första etappen i ett nytt trafikorienterat handelsläge. I en framtida etapp två om ca 2 000 kvadratmeter planeras det för ytterligare verksamheter på platsen. 

Ica Nära-butiken kommer att ha en butiksyta på 1 000 kvadratmeter.

– Det känns väldigt roligt att få öppna en helt ny Ica-butik i Träslövsläge. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta att göra vardagen enklare för våra kunder med en ny butik anpassad för våra kunder, säger Mikael Nilsson, handlare, Ica Nära Ankaret, Träslövsläge.

– Vi är mycket stolta över att ha fått det här uppdraget. Vi ser fram emot att tillsammans med butiksägarna uppföra en butik i ett attraktivt läge, säger Lennart Bengtsson, ägare av Holgerfastigheter i Falkenberg AB.

Susan Berzelius

Utrikesredaktör, reporter

susan.berzelius@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Ica Nära

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News