Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag25.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Butiksinspiration

Tidigare Ica-handlare hjälper mathantverkare in i hyllorna

Publicerad: 16 Februari 2021, 08:40

Med en bakgrund som Ica-handlare i Gränna, Örebro och Stockholm, samt som butikschef för Hemköp i Westfield Mall of Scandinavia i Solna, har Gustav Dellback en lång erfarenhet av livsmedel. Nu har han sadlat om till digital matgrossist. På bilden tillsammans med Elaine Chan från Mälarchocolaterie.

Foto: Linda Eliasson

Hur hjälpa små, lokala matproducenter att nå utanför sitt eget närområde? Det funderade tidigare Ica-handlaren Gustav Dellback på och startade en digital lösning som ska hjälpa butiker att bredda sitt sortiment med produkter från små mathantverkare.


Ämnen i artikeln:

Ica SverigeHemköpLeverantör

Med en bakgrund som handlare och butikschef inom Ica respektive Hemköp och rötterna på en gård i  Småland startade entreprenören Gustav Dellback ett företag som ska hjälpa små livsmedelsproducenter att

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Tidning direkt i brevlådan, 39 nr per år
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i svensk och utländsk dagligvaruhandel.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.