Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Butiksinspiration

Stora Coop i Visby: ”Våra kunder ska ha roligt när de handlar”

Publicerad: 20 september 2021, 09:37

Engagerad butikschef. Samarbeten med lokala producenter gör att Stora Coop i Visby tar ansvar från frö till färdig produkt. Först ut är ”Cooptailtomater” från Halner gård. ”De är knastriga, röda och söta – nästan som att äta godis”, säger Markus Wahlgren.

Foto: Agneta Renmark

Vintagekläder och vinylskivor, ett eget spa för frukt och grönt och nästan noll matsvinn. Jodå, på Stora Coop i Visby är allt möjligt. ”Här på Gotland gör vi lite som vi vill”, säger butikschefen Markus Wahlgren, som älskar att sticka ut och som gärna utmanar synen på vad en livsmedelsbutik egentligen kan vara.


Ämnen i artikeln:

Coop Butiker och StormarknaderCoop GotlandCoop Sverige

Att gå ett kundvarv i sällskap av av butikschefen på Stora Coop i Visby innebär dels ett högt tempo med massor av intryck från ibland helt galna exponeringar, dels att

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Tidning direkt i brevlådan, 39 nr per år
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i svensk och utländsk dagligvaruhandel.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.