Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Butiksinspiration

Så säljer butiken ett ton färdigmat – varje vecka

Publicerad: 24 September 2020, 11:52

Butikschef Monica Jörgensen driver färdigmatsförsäljningen på Hemköp Södra Backa.

Foto: Thomas Ohlé

Hemköp Södra Backa började att servera egenlagade måltider för tre år sedan. Konceptet kallas ”enorm succé”. – Färdigmat är vår största givare, säger butikschefen Monica Jörgensen.


Ämnen i artikeln:

SortimentHemköp

Dalarna hamnade på den svenska lågpriskartan 1993 när Rätt pris etablerade sig på Södra Backa i Borlänge men transformationen blev total när handlaren Jan-Åke Öster skulle välja väg efter Vi-kedjans

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Tidning direkt i brevlådan, 39 nr per år
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i svensk och utländsk dagligvaruhandel.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

SortimentHemköp

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.