Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Butiksinspiration

Nio tips inför högsäsongen: Så lyckas du med sommarens catering

Publicerad: 21 maj 2021, 05:30

Andrea Ask, ansvarig för catering-, deli- och fiskavdelningen på City Gross Häggvik.

Foto: Susan Berzelius

Sommarfester, studentuppvaktningar och bröllop. Det stundar högsäsong för landets alla cateringfirmor och dagligvarubutiker som gör smörgåstårtor, festfat och bufféer. Här får du cateringexperternas bästa inspirationstips och knepen för att få kunderna att komma tillbaka.
Läs bland annat om:
* Planeringen
* Ekonomin
* Råvarorna
* Trenderna
* Bemanningen


Ämnen i artikeln:

City Gross

City Gross Häggvik i Sollentuna har bara varit i gång ett halvår. Men kedjans tidigare butik som låg i närheten var i topp gällande catering. Nu vill Andrea Ask, ansvarig

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Tidning direkt i brevlådan, 39 nr per år
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i svensk och utländsk dagligvaruhandel.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

City Gross

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.