måndag25 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Butiksinspiration

Musteriet öppnar egen butik i köpcentrum: ”Vill visa upp mångfalden”

Publicerad: 4 oktober 2021, 10:14

Äppeltider. Kiviks Musteri öppnar pop up-butik i Väla köpcentrum, Helsingborg. Foto: Pressbild

Kiviks Musteri öppnar en pop up-butik mitt i ett köpcentrum i Helsingborg. ”Vi vill visa upp mångfalden av olika smaker”, säger sälj- och marknadschefen Daniel Gejde om initiativet.

Ämnen i artikeln:

LivsmedelsföretagenSvensk DagligvaruhandelLeverantör

AR


Äppelodlarna är mitt uppe i skördetid och för Kiviks Musteri innebär det högsäsong i produktionsanläggningen. Då passar leverantören på att öppna en egen popup-butik på Väla Centrum i Helsingborg.

Här kan kunderna handla ett brett premiumsortiment av olika äppelmuster och cidrar, presentförpackningar – och inte minst mängden av skånska, handplockade äpplen.

– I Sverige finns över 200 olika äppelsorter som alla har sin egen arom och sitt unika förhållande mellan sötma och syrlighet. Med vårt breda sortiment av äppelmust och cider gjord på äpplen av olika sorter och från olika odlingar vill visa upp mångfalden av smaker som det svenska äpplet har, säger Daniel Gejde, sälj- och marknadschef på Kiviks Musteri i en kommentar.

Sedan tidigare driver producenten Musteributiken i Kivik och gårdsbutiken på Solnäs Gård i Fjelie utanför Lund, men det här är den första satsningen i ett köpcentrum.

 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev