Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Butiksinspiration

Kvantum-butiken gör storsatsning på bistro med streetfood

Publicerad: 4 September 2020, 06:34

Ica Kvantum i Skövde lagar mat under eget varumärke. Nu ska de starta en Urban Bistro.

Foto: Pontus Edman

Street food är ledordet för restaurang Urban Bistro på Ica Kvantum i Skövde som enligt plan öppnar i slutet av oktober. Nu sällar sig Ica Kvantum i Skövde till butikerna som satsar stort på egen restaurang.


Ämnen i artikeln:

Ica Kvantum

Och uppbyggnaden av restaurangen Urban bistro, som har fokus på modern street food, är i full gång. Premiären är planerad till slutet av oktober.

– Det är jättekul och spännande, jag ryser i hela kroppen när jag tänker på det för detta är något vi brinner för, säger Sofia Andersson, ställföreträdande handlare, till Skövde Nyheter.

Butiken har märkt av en ökad efterfrågan på färdiglagad mat att äta på plats eller att ta med. Restaurangen blir butikens nästa steg och utbudet av färdiga måltidslösningar kommer att utökas med fler varma och kalla rätter samt desserter.

– Vi satsar en del på take away, vi kommer ha en app där man kan beställa och betala, säger butikschefen Martina Andersson till Skövde Nyheter.

Ellen Larsson

Reporter

ellen.larsson@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Ica Kvantum

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.