onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Butiksinspiration

Ica bjuder in till historiskt julfika – i alla butiker samtidigt: ”Fint sätt att starta julen”

Publicerad: 25 november 2022, 10:01

I morgon bjuder alla Ica-butiker kunderna på julfika.

Foto: Getty Images

I morgon firar Ica in julen i alla sina butiker. Det genom att bjuda kunderna på fika. Det här är faktiskt bara andra gången i historien som man tar till ett sådant grepp.

Ämnen i artikeln:

Ica NäraIca SupermarketIca KvantumIca Maxi

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– När vi fyllde 100 år så bjöd vi på tårta i alla Ica-butiker. Sedan har de olika profilerna gjort liknande saker. Det är faktiskt bara andra gången vi gör det tillsammans, säger Josefin Lundmark, marknadsdirektör för Ica Sverige, till Dagligvarunytt. 

I morgon, 26 november bjuder alla Ica-butiker sina kunder julfika. 

– Det blir ett fint sätt att starta julen och ett tillfälle att bjuda in till våra butiker. Det blir en möjlighet för kunderna att träffa kollegorna som jobbar i butikerna men också en möjlighet för oss att visa fördelarna med vårt lojalitetsprogram Stammis och alla fina erbjudanden vi har i butik, säger Josefin Lundmark. 

LÄS OCKSÅ: Handlarna efterlyser nödåtgärder från Ica Sverige: ”Väldigt, väldigt utmanande”

Josefin Lundmark, marknadsdirektör för Ica Sverige. Foto: Pressbild

Hon ser det också som en möjlighet för Ica att berätta mer om sitt samarbete med Röda Korset inför julen. 

Evenemanget får utrymme i veckans reklamfilm från Ica. Förutom att de fiktiva Ica-handlarna Stig och Stina medverkar där tillsammans med sin personal så syns ett 15-tal handlare i filmen. 

– Då och då så händer det att vi plockar med några av våra riktiga handlare i Ica-såpan. Den här gången är det väldigt många som är med, det är ett stort intresse. 

LÄS OCKSÅ: Icas oväntade recept för att vända kundtappet – stuvar om hela intäktsmodellen 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Ica har stora förväntningar inför helgen. När det bjöds på tårta i butikerna i samband med 100-årsjubileet dök det upp mycket kunder. 

– Det här är ett jätteroligt tillfälle att göra det här på. Det kommer att bli en härlig dag i alla Ica-butiker, säger Josefin Lundmark. 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev